myExtraContent1
myExtraContent5

Objecten die niet openlijk te koop staan.
Diverse objecten die niet te koop staan aangemeld zijn toch wel te koop. Waarom? De eigenaren vinden de huidige markt, waar de duurdere panden soms langer dan drie jaar te koop staan, niet het juiste moment om hun woning te koop te zetten. Wel zijn ze geneigd hun woning te verkopen indien zich een koper meldt met een bod naar hun zin. Maar ze willen het niet publiekelijk op de markt zetten. Mijn kantoor is vaak wel op de hoogte van deze objecten al staan ze niet op het web vermeldt. Dus kunt u niet iets van uw gade vinden belt u gerust, ik kan u waarschijnlijk wel begeleiden bij het zoeken naar die onvermelde woning.

Verkoop in veranderde tijden!
Niets komt in gesprekken met cliënten vaker naar voren dan de onzekerheden in de onroerend goed markt. Iedereen ziet in dat de huizenprijzen behoorlijk waren gestegen en toen jaren onder druk stonden. Nu stijgen de vraagprijzen weer, vooral in de grote steden. Ook krijgen de eigenaren van de grotere objecten te maken met een (soms zeer) lange verkooptijd.
Vooral in de duurdere prijscategorie wordt veel moeilijker verkocht. Toch wil elke verkoper graag horen dat zijn/haar huis nog steeds een hoge prijs waard is. Vaak wordt de makelaar met de hoogste verkoopprijs indicatie gevraagd de woning te verkopen. Eigenlijk is dit misleidend en komt het pand hierdoor vaak onevenredig lang te koop te staan!. Van mij kunt u een reële prijsindicatie verwachten. Mede daarom doe ik ook niet aan hypotheek bemiddeling.
Wilt u toch zeker van uw zaak zijn en eveneens een onafhankelijk en objectief advies over de juiste vraagprijs?  En daarnaast nog praktische tips over hoe u uw huis het beste bij de verkoop uit de`verf`kan laten komen? Dan kunt u mij voor één dagdeel inschakelen voor een vergoeding van 350 euro ex BTW.


Voorbeeld object te koop.
In het volgende blad ziet u een voorbeeld van een nieuw object in de verkoop.
myExtraContent7
myExtraContent8